Verzendinformatie

POSTNL

Bezorging via PostNL of DPD

Wij versturen onze artikelen via PostNL of DPD naar het door u opgegeven adres. Wij verzenden uw artikelen uitsluitend veilig en zorgvuldig verpakt, zodat u er altijd zeker van bent dat de aanschaf van uw nieuwe artikel geen teleurstelling wordt en het artikel veilig bij u thuis aankomt.


Verzenden na bankoverschrijving

Plaatst u een bestelling met behulp van een bankoverschrijving, dan kunt u het bedrag overmaken op onze bankrekening zoals vermeld op de orderbevestiging. Zodra het bedrag binnen is, gaan wij over tot levering van de bestelde goederen.

Verzenden na vooruitbetaling via iDEAL

Op onze site kunt u betalen met iDEAL. Dit werkt snel en gemakkelijk. Zeker omdat alle grote banken hieraan meewerken. Met deze betaaldienst betaalt u aankopen op internet direct. Het grote voordeel? U zit met één klik binnen uw eigen vertrouwde bankomgeving van internet-bankieren. iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Triodosbank. Alle internetbankierende klanten van de deelnemende banken kunnen het gebruiken.

Verzendkosten Nederland en België

Voor verzendkosten / bezorgkosten houden wij voor Nederland en België de volgende tarieven aan:

  • Bij een bestelling onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 4,95.
  • Bij een bestelling boven de € 50,00 zijn er geen verzendkosten.

Levertijden

  • Wij leveren alleen na goedkeuring van betalingen via IDEAL, Mastercard, Visa en handmatige betalingen. (bankoverschrijving)
  • Na betaling heeft u binnen 4 a 5 werkdagen uw bestelling in huis.
  • Onze bestellingen worden afgeleverd via PostNL of DPD.
  • Indien het door u bestelde product niet op voorraad is en de levertijd langer dan 4 a 5 werkdagen gaat duren, berichten wij u hier zo snel mogelijk over.
  • Indien de gestelde levertijd niet gehaald word, kunt u ons hiervoor niet aansprakelijk stellen.

Niet goed, geld terug!

Woonitems bestellen via thetouchofjoane.nl biedt u vele voordelen, is gemakkelijk en veilig. Echter kan het altijd een keer voorkomen dat het aangeschafte artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. Wanneer u dit binnen 14 werkdagen kenbaar maakt, dan kunt u het artikel retourneren en krijgt u altijd uw gehele aankoopbedrag terug.

Heeft u vragen over uw bestelling?

Stuur dan een mailtje naar: info@thetouchofjoane.nl