Retour

Bent u niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heeft u de mogelijkheid om het product aan te melden voor retour. Na uw aanmelding voor retour heeft u 14 dagen de tijd om het product naar ons retour te sturen. 

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


   Terugbetaling

   Wanneer betalen we terug?

   Wij maken de door u gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar u over.

   Wat krijgt u terug?

   U krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de eventuele verzend- en betaalkosten.

   Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?

   Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals u heeft afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen wij contact met u op.

   Kosten voor het retour sturen

   De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Stuurt u een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

   Retourformulier

   Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

   Gegevens

   Bestelling