Betaalmethoden

Met welke betalingsmethoden kan ik betalen bij Thetouchofjoane?

Je kunt bij ons je bestelling betalen via onderstaande methoden:

Vanuit Nederland

- iDeal

- Paypal

- VISA

- Mastercard

- Bankoverschrijving: Overboeking vooraf per bank, volg hiervoor de instructies in de bevestigingsmail van je bestelling. Omdat we deze betalingen handmatig moeten controleren, worden deze orders vaak een dag later verzonden.

Vanuit België

- Bancontact Mister Cash, SOFORT en Belfius

- Paypal

- Bankoverschrijving: Overboeking vooraf per bank, volg hiervoor de instructies in de bevestigingsmail van je bestelling. De BIC code is INGBNL2A 

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving. Wanneer de betaling is afgerond, is de bestelprocedure afgerond en gaan wij over tot het verzendklaar maken en verzenden van je bestelling.

Kan ik een zakelijke factuur krijgen?

Bij bestelling via de webshop heb je de mogelijkheid ook je bedrijfsnaam door te geven, deze komt dan automatisch ook op de factuur te staan, inclusief BTW vermelding. Onze factuur voldoet aan de eisen van de belastingdienst met betrekking tot BTW aangifte en de inkomstenbelasting. Via de webshop kun je gelijk afrekenen.

Op rekening bestellen is niet mogelijk.

Kan ik een kopie factuur aanvragen?

Op verzoek kun je bij ons een digitale kopie (pdf) van je factuur of pakbon aanvragen. Stuur daarvoor een e-mail met daarin het ordernummer of je naam met besteldatum, zodat wij de bestelling kunnen opzoeken in onze administratie.

Nb wij sturen de factuur alleen naar het e-mailadres waar ook de originele order mee is geplaatst ter bescherming van de privacy van onze klanten.